Hivatali ügyintézés helyett online!

Cégkivonat

Egy kisebb cégnél dolgozom, mint office manager. Ez a feladatkör azzal jár, hogy sok apró dolgot kell elintéznem, amire a cégvezetőnek nincs ideje, és az iroda, a cég működéséhez szükséges.
Szívesen bízzák rám az ügyes-bajos feladatokat, mert tudják, hogy igyekszem mindenre megfelelő, precíz és egyben gyors megoldást találni, arról nem is beszélve, hogy figyelek a kiadások alacsonyan tartására is.

Sokan nem is hinnék, hogy milyen sok dolog elintézhető a számítógép mellől, a neten. Én alapvetően az ilyen netes ügyintézésnek vagyok a híve, ezért nem megyek én sem közjegyzőhöz, ha egy cégkivonatra van szükség, mert a cégkivonat letöltés is pár perc alatt megoldható a számtógép mellett ülve.
Teljesen online intézhető, és bankkártyával is lehet fizetni, sőt, a számlát is azonnal elektronikusan megkapom. Nem kell időpontot foglalni közjegyzőhöz, utazni miatta, várni, stb.
És persze minden mást is online intézek, ami így megoldható. Ilyen pl az autópálya matrica is. Azt is az interneten szoktam megvenni a cégautókra.

Ezzel magamnak is időt takarítok meg, hogy a többi feladat is haladhasson, másrészt pénzt spórolok a munkáltatómnak, így az én megbecsülésem is nő ezáltal.

Megosztás